Euroleague

Υποκλίθηκε στον Βασιλιά

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για τη «βασιλοπούλα» Ρεάλ που γονάτισε εμπρός στον Βασιλιά Ολυμπιακό, που οδεύει ολοταχώς για το Βελιγράδι.

Βάλανε γαλάζια μπας και μας μπερδέψουν αλλά την πάτησαν ξανά. Η “βασιλοπούλα” ήρθε και γονάτισε εμπρός στον Βασιλιά της παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά το έπαιξε λίγο δύσκολη. Όσο και να ζορίστηκε όμως στο τέλος παραδόθηκε και έστειλε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με μεγαλύτερο αέρα από αυτόν που είχε στο φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Άσε που οι Ισπανοί μπλέκουν πια για τα καλά και απειλούνται ακόμα και με αποκλεισμό από την 8άδα. Και μην ακούω για απουσίες και μπούρδες. Έξω ήταν ο Αγραβάνης που πάντα γουστάρει να παίζει σε τέτοια ματς, έξω ήταν ο Παπαπέτρου που φέτος κάνει καλή χρονιά, έξω ήταν και ο Τιλί που – για όσους δεν θυμούνται – φέτος ήρθε για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γραμμή ψηλών. Αλλά με τέτοιον Πρίντεζη πραγματικά ο Γάλλος μπορεί να κάνει την αποθεραπεία του με όλη του την άνεση.

Ο Γιώργης είναι αλήθεια πως μόλις βλέπει απέναντι αντίπαλο της προκοπής αγριεύει το μάτι του. Το έπαθε στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ, το έπαθε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι και το καλωσόρισμά του στον Σπανούλη που έπαιξε περισσότερο από όσο περιμέναμε και έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο: μοίρασε μερικές εντυπωσιακές πάσες, κράτησε την μπάλα όταν αυτή έκαιγε και ανέβασε τον Ολυμπιακό ένα επίπεδο τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα της δημιουργίας.

Γράφτε λοιπόν το 9 στα 11, γράφτε λοιπόν για τον Ολυμπιακό που δεν λέει να ξεκολλήσει από την κορυφή, γράφτε για το πλεονέκτημα που όσο πάει πλησιάζει και μαζί του και το Βελιγράδι. Γράφτε, δηλαδή, όσα ο Ολυμπιακός σας αναγκάζει να γράφετε και ας γκρινιάζει ο Σφαιρόπουλος που θέλει να κρατά τα γκέμια σφιχτά. Τη δουλειά του αυτός, τη δουλειά μας κι εμείς.

Κι εμένα αφήστε με να γράψω και κάτι ακόμα. Γουστάρω πολύ να βλέπω τη Ρεάλ να φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο από το ΣΕΦ, γουστάρω δύο φορές όταν φεύγοντας σκούζει κιόλας.

Περαστικά σας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x