Euroleague

Χάινς: Για 9η σερί χρονιά σε Final Four Ευρωλίγκας!

Πιστός στο... μαγιάτικο ραντεβού του έμεινε ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνιστεί για 9η σερί χρονιά σε Final Four Ευρωλίγκας!

Τη δική του ιστορία και πορεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εξακολουθεί να γράφει με ολόχρυσα γράμματα ο Κάιλ Χάινς.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε θέση στο Final Four της Ευρωλίγκας, αποκλείοντας σε μία συγκλονιστική σειρά των playoffs την Μπάγερν Μονάχου, με τον Αμερικανό σέντερ να παραμένει… πιστός στο καθιερωμένο –πλέον- ραντεβού του κάθε Μάιο!

Για τον Κάιλ Χάινς, λοιπόν, η παρουσία του στο γήπεδο της Κολωνίας θα είναι η 9η σερί σε Final Four Ευρωλίγκας! Φυσικά, δεν υπολογίζεται η περσινή σεζόν, η οποία διεκόπη εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η μόνιμη… σχέση του 34χρονου με την τελική φάση της διοργάνωσης ξεκίνησε το 2012, όπου τότε ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, η πρεμιέρα του σε Final Four συνοδεύτηκε και με κατάκτηση της κούπας με την ομάδα του Πειραιά, παίρνοντας στο… καπάκι και το τρόπαιο στο Λονδίνο, το 2013.

Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι το περασμένο, ο Χάινς αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η «ομάδα του στρατού» δεν έχασε Final Four όλο αυτό το διάστημα, αφού πήγε σε όλα και φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Αμερικανός. Μάλιστα, το 2016 και το 2019 είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο σε Βερολίνο και Βιτόρια αντίστοιχα.

Τώρα, έφτασε η στιγμή ο Κάιλ Χάινς, τον οποίο γνωρίσαμε στα ευρωπαϊκά παρκέ με τη φανέλα της γερμανικής Μπάμπεργκ το 2010, να διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο Ευρωλίγκας.

Αυτή τη φορά, με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόκρισή της, βγάζοντας την τρομερή άμυνα πάνω στον Γουέιντ Μπόλντγουιν στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 5.

Χάινς: Για 9η σερί χρονιά σε Final Four Ευρωλίγκας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x