Euroleague

Χάινς: Θα είναι ο πιο «παλιός» στο φετινό Final Four!

Ένας Αμερικανός και όχι Ευρωπαίος θα είναι ο παίκτης με τα περισσότερα Final Four Ευρωλίγκας, στο φετινό που θα γίνει στην Κολωνία!

Το φετινό Final Four της Ευρωλίγκας που θα γίνει στην Κολωνία στις 28-30 Μαΐου θα είναι ιστορικό…

Όχι λόγω των ομάδων που θα συμμετέχουν εκεί, αφού λίγο πολύ οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές και Αρμάνι Μιλάνο ήταν αναμενόμενο να προκριθούν, βάσει της συνολικής εικόνας που είχαν στην κανονική περίοδο.

Αλλά, για τον πιο «παλιό» σε Final Four. Για πρώτη φορά, λοιπόν, στην ιστορία της διοργάνωσης ο παίκτης που θα έχει πιο πολλές συμμετοχές στην τελική τετράδα δεν θα είναι Ευρωπαίος, καθώς θα είναι Αμερικανός! Και ποιος είναι αυτός; Ο Κάιλ Χάινς!

Για τον σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο αυτό θα είναι το ένατο Final Four Ευρωλίγκας, αφού τα άλλα οκτώ είχε πάει με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο αμέσως επόμενος είναι ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, ο οποίος θα μετράει οκτώ συμμετοχές, όλες φυσικά με την «ομάδα του στρατού», όπως και τώρα.

Ακολουθεί, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ με επτά, έχοντας πάει με Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τώρα Αρμάνι Μιλάνο.

Από πέντε συμμετοχές έχουν οι Κόρι Χίγκινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τώρα Μπαρτσελόνα) και Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο), ενώ από τέσσερις θα έχουν οι Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα) και Σεμέν Αντόνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x