Euroleague

Χεζόνια: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο προπονητή»

Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια στην κάμερα της NOVA για τον αυριανό (24/05) ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

Αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Μάριο Χεζόνια στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (24/05) ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον καλύτερο προπονητή, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον εαυτό του και απάντησε για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χεζόνια στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε λίγο καλύτερη σεζόν από πέρσι, αλλά δεν μετράει εδώ. Τώρα είναι δύο τελικοί και αυτοί έχουν σημασία. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Είναι μια δοκιμασμένη ομάδα, αξίζει τον σεβασμό μας. Έχει τον καλύτερο προπονητή, πήρε τους παίκτες που ήθελε για το σύστημά του. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Για τον εαυτό του: «Νιώθω σε μια πιο ώριμη κατάσταση και λίγο περισσότερο ηγέτης. Είμαι περιτρυγισμένος από παίκτες-ηγέτες, κέρδιζα πράγματα και βλέποντας πως συμπεριφέρονται μέσα στο παρκέ. Είχα τους καλύτερους δασκάλους στον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και λέγεται για το μέλλον μου. Νοιάζομαι για την ομάδα μου και τους φιλάθλους μας και δεν επηρεάζομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x