Euroleague

«Χλωμό» του Μιλουτίνοφ με Μακάμπι

Πολύ δύσκολη μοιάζει η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς με τη Μακάμπι. Αντίθετα με τους Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας, που λογικά θα παίξουν, ο Σέρβος θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραταχθεί πιθανότατα απέναντι στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος σέντερ βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και πήγε στην προπόνηση, αλλά ήταν καταπονημένος και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Κουζμίνσκας (αν και ακόμα δεν έχει συνέλθει πλήρως) γυμνάστηκε το πρωί και μαζί με τον Ρούμπιτ, ο οποίος είναι στην καλύτερη κατάσταση απ’ όλους, υπολογίζονται από τον Κεστούτις Κεμζούρα για το αποψινό ματς στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x