Euroleague

Χριάπα ο πρώτος υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας στην Ευρωλίγκα

Ο Ρώσος παλαίμαχος άσος της ΤΣΣΚΑ είναι υποψήφιος για την καλύτερη δεκάδα της δεκαετίας 2010-2020 στην Ευρωλίγκα.

Η Ευρωλίγκα καθιερώνει από σήμερα την… παρέλαση των υποψηφίων για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 στην διοργάνωση. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Βίκτορ Χριάπα, που έπαιξε μέχρι και την περασμένη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ κατακτώντας δύο φορές τον τίτλο (2008, 2016). Επίσης ο Ρώσος παλαίμαχος πλέον φόργουορντ ήταν μια φορά μέλος της καλύτερης και δύο φορές της δεύτερης καλύτερης πεντάδας, ενώ το 2009/10 είχε αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης.

Συνολικά κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, θα παρουσιάζονται πέντε υποψήφιοι και σε μία περίοδο δέκα εβδομάδων θα παρουσιαστούν και οι 50. Στις αρχές του 2020 θα αρχίσει η ψηφοφορία για τους δέκα καλύτερους, στην οποία θα συμμετέχει το κοινό, αλλά για πρώτη φορά και οι προπονητές με τους αρχηγούς των 18 ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Στην καλύτερη δεκάδα της προηγούμενης δεκαετίας, 2000-2010, είχαν επιλεγεί οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Δημήτρη Διαμαντίδης, Τζέι Αρ Χόλντεν, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Τράγιαν Λάνγκντον, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Θοδωρής Παπαλουκάς, Άντονι Πάρκερ, Ραμούνας Σισκάουσκας κα Νίκολα Βούιτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x