Euroleague

Ζέρβας: «Άξιζε τον τίτλο ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ κέρδισε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας και την επόμενη μέρα.

Για μια ήττα που δεν χωνεύεται εύκολα έκανε λόγο ο Νίκος Ζέρβας σχολιάζοντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ στο Final 4 του Κάουνας.

«Ο Ολυμπιακός άξιζε τον τίτλο με βάση την εικόνα που είχε όλη τη χρονιά, αλλά και χθες. Χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όπως ο Ολυμπιακός πήρε παιχνίδια που δεν ήταν καλύτερος με καλάθια στο τέλος, έτσι το έχασε χθες. Θα παρομοιάσω το φινάλε με τον τελικό του Τελ Αβίβ, με τη διαφορά πως η τωρινή Ρεάλ είναι πολύ καλύτερη από την Μπανταλόνα τότε. Όμως τίποτα δεν αναιρεί την όλη πορεία της ομάδας. Το γεγονός ότι έφτασε σε δύο σερί Final 4 και έχασε στο σουτ από δύο πολύ ακριβές ομάδες, τα λέει όλα για το τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα», ανέφερε ο απεσταλμένος του σταθμού στο Κάουνας.

«Έπρεπε ο Ολυμπιακός να φτάσει στην τελική ευθεία έχοντας μεγαλύτερη διαφορά, γιατί ειδάλλως θα έδινε το δικαίωμα στους πολύπειρους παίκτες της Ρεάλ να αντιδράσουν στο τέλος. Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές επιθέσεις και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να κερδίσει. Επίσης στοίχισαν πολύ και τα επιθετικά ριμπάουντ της Ρεάλ, που πρόσφεραν έξτρα κατοχές και ψυχολογική φθορά στους παίκτες του Μπαρτζώκα. Μπράβο στη Ρεάλ, κέρδισε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είναι από τις πιο μάγκικες Ευρωλίγκες, με όσα έκανε από τα playoffs και μετά», πρόσθεσε.

Όσο για την επόμενη μέρα; «Δεν χωνεύεται εύκολα ο τρόπος που χάθηκε ο τίτλος, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει. Μπορεί να χτίσει για το μέλλον της η ομάδα. Να δούμε τι θα γίνει με τις κρίσιμες υποθέσεις του Βεζένκοφ και του Σλούκα. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις κάθε χρόνο στο Final 4, αλλά μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να παίζει καλό μπάσκετ, να πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και να δίνει χαρά στον κόσμο του που ταξίδεψε κατά χιλιάδες στην άγονη γραμμή του Κάουνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x