Euroleague

Ζέρβας: «Παιχνίδι που έχει το ''πρέπει'' του με Ερυθρό Αστέρα, μπορεί να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό»

Αμφίβολος δίνεται ο Μουσταφά Φαλ για το αποψινό δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ομάδας, Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» (21:00) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στον σημερινό αντίπαλο των Πειραιωτών, σκιαγραφώντας το προφίλ τους, ενώ έκανε λόγο για μια σκληροτράχηλη ομάδα που παίζει όμορφο μπάσκετ. Επιπλόν, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το αποψινό ματς, μετά και την ήττα από τη Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική.

Παράλληλα τόνισε, πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να χτυπήσουν στις αδυναμίες των Σέρβων, περιορίζοντας παράλληλα το δίδυμο των Βιλντόζα-Νέντοβιτς.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι χθες προπονήθηκε για λίγο, δίνεται αμφίβολος για τον αποψινό αγώνα, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες. Η αίσθησή του πάντως είναι ότι θα βρίσκεται στην 12αδα του Ολυμπιακού.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x