Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές απόψε εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό μομέντουμ με έξι σερί νίκες και έχει έξτρα κίνητρο να κερδίσει στην Εφές από το 2017. Αν τα καταφέρει, θα πατάει ακόμη πιο γερά στην εξάδα και θα κοιτάει και το πλεονέκτημα. Θεωρώ πως ως ομάδα είναι πολύ καλύτερος και αν εκμεταλλευτεί τους ψηλούς του μπορεί να κερδίσει απόψε», τόνισε.

«Ο Γουόκαπ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αφού δεν έχει ξεπρηστεί ο αστράγαλός του, αλλά… δεν δέχεται να μην παίξει. Θα τον δέσει όσο χρειαστεί για να βάλει το παπούτσι, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί. Είναι σημαντικό γιατί θα απουσιάσει με ίωση ο Μήτρου-Λονγκ και ο Γκος ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό», πρόσθεσε.

«Η Εφές είναι πάρα πολύ καλή στην έδρα της και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση. Έχει πολύ καλές μονάδες, αλλά όχι τόσο καλό σύνολο. Οι παίκτες κλάσης που έχει είναι αυτοί που κουβαλούν την ομάδα. Σήμερα θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο για να μείνει σε επαφή με την δεκάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x