Euroleague

Ζέρβας: «Δεν είναι καθόλου εύκολο με ΤΣΣΚΑ, αλλά υπάρχει πίστη»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την αποψινή αποστολή του φορμαρισμένου Ολυμπιακού στη Μόσχα απέναντι στην πανίσχυρη, αλλά ελλιπή ΤΣΣΚΑ.

Mission… όχι impossible είναι για τον Ολυμπιακό να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ απόψε στη Μόσχα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Το ματς με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι από τα… σημειωμένα, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πίστη, τόσο από την εικόνα του Ολυμπιακού, ακόμη και στη Βαρκελώνη που έχασε, όσο και από τις απουσίες των αντιπάλων. Θα λείψουν Σενγκέλια, Μιλουτίνοφ και ίσως ο Γκριγκόνις. Δεν λέμε ότι θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν πιθανότητες και αυτοπεποίθηση στην ομάδα, περισσότερο από το αν ο Ολυμπιακός πετύχαινε την ΤΣΣΚΑ ούσα πιο έτοιμη και πλήρης στην εξέλιξη της σεζόν», ανέφερε.

Όσο για το πλάνο του Ολυμπιακού; «Πρέπει να χτυπήσει πολύ περισσότερο στη ρακέτα, να εκμεταλλευτεί τον Φαλ αλλά και τον Μάρτιν που με εξαίρεση τη Ρεάλ έχει προβληματίσει, όπως και τον Ζαν-Σαρλ. Αν πάρει πράγματα από τους ψηλούς, παίξει την καλή άμυνα που μας έχει συνηθίσει και είναι στοιχειωδώς εύστοχος από την περιφέρεια, θα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x