Euroleague

Ζέρβας: «Δεν φοβίζει αυτή η Εφές-Έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός πως μπορεί να ξεπερνά τις απουσίες»

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε πως ο καλός Ολυμπιακός μπορεί-παρά τις απουσίες-να νικήσει την Εφές.

Ικανό να αντιπαρέλθει για μια ακόμη βραδιά τις απουσίες θεωρεί τον Ολυμπιακό στην αποψινή μεγάλη αναμέτρηση με την Εφές ο Νίκος Ζέρβας.

«Ο Σλούκας δεν θα παίξει σίγουρα, για τον Πίτερς που δεν είναι 100% έτοιμος πιθανότατα ο Ολυμπιακός δεν θα ρισκάρει. Έτσι θα πάει σε ένα πολύ δύσκολο ματς με σημαντικές απουσίες. Πάντως έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος πως μπορεί να αντιπαρέλθει και σημαντικές απουσίες. Το ερωτηματικό είναι πώς θα αντεπεξέλθει το ρόστερ σήμερα σε επίπεδο ενέργειας», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Αν χάσει ο Ολυμπιακός δεν θα πάθει καμιά μεγάλη ζημιά, αλλά θέλει πολύ να πάρει και αυτό το ματς. Με τις νίκες που έχει κάνει, με τελευταία αυτή απέναντι στη Φενέρ, έχει… λίπος να κάψει. Πάντως τη φετινή Εφές, με την εικόνα που παρουσιάζει τώρα, δεν τη φοβάται ο Ολυμπιακός. Δεν παίζει ως τώρα το μπάσκετ που θα μπορούσε με βάση τις μονάδες που έχει. Έχει το καλύτερο ρόστερ, αλλά σαν σύνολο δεν φοβίζει. Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να βάλει δύσκολα στην Εφές και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρει μια νίκη που θα τον εδραιώσει σε τροχιά για το πλεονέκτημα έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x