Euroleague

Ζέρβας: «Έρχεται μία εξάδα-φωτιά για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται δίκαια στην κορυφή»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα.

Το δικό του σχόλιο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας, η οποία βρίσκει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μιλούν οι αριθμοί, μιλούν τα μάτια μας και φαίνεται ανωτερότητα του Ολυμπιακού που έχασε δύο ματς, που με λίγη περισσότερη προσοχή ή τύχη, θα μπορούσε να τα έχει πάρει. Η φετινή Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έρχεται πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η απόσταση από τις ομάδες που μένουν εκτός πλέι οφ είναι μόλις δύο νίκες. Έρχεται μία εξάδα-φωτιά για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος, να απολαμβάνει αυτό που βλέπει και να πηγαίνει η ομάδα βήμα-βήμα, παρότι τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά. Μόλις πριν από μερικές αγωνιστικές ο Ολυμπιακός ήταν έκτος. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα στην επίθεση, πρώτη στη δημιουργία, αλλά τα προηγούμενα χρόνια στηρίζονταν στην άμυνα. Ο αγώνας με το Μιλάνο τα είχε όλα και ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχόλιο για την εμφάνιση του Μπλακ και τη διαχείριση του Μπαρτζώκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x