Euroleague

Ζέρβας: «Η σειρά είναι στα χέρια του Ολυμπιακού - Αυτά είναι τα κλειδιά της νίκης για το κρίσιμο Game 3 με την Μπάρτσα»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του Game 3 με την Μπαρτσελόνα, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,5 ο Νίκος Ζέρβας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού (30/04, 21:30) Game 3 των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,5 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε αρχικώς πως το σημερινό ματς είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, αφού πάντα είναι πιεστικό για τον γηπεδούχο. Όπως ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έχει φέρει τη σειρά στα μέτρα του. Αν νικήσει απόψε αποσυμπιέζεται ψυχολογικά. Να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι τη σειρά την έχει στο δικό του ρυθμό».


Στη συνέχεια, στάθηκε στην παρουσία του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις, τόσο αγωνιστικά πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ, όσο και σαν παρουσία στον πάγκο και στην ομάδα.

Τέλος, αναφερόμενος στα «κλειδιά» που θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρόλευκων» είναι να είναι προσεκτικοί στα λάθη και στα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και να βελτιώσουν τα χαμηλά ποσοστά με τα οποία σουτάρουν πίσω από τα 6,75μ. στη σειρά, την ώρα όπου η Μπάρτσα από την πλευρά της δίνει... επιδεικτικά τα ελεύθερα σουτ στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x