Euroleague

Ζέρβας: «Ίσως δούμε διαφορετική διαχείριση από Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό»

Η περιπέτεια κορωνοϊού που πέρασε όλος ο Ολυμπιακός ίσως οδηγήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε ειδική διαχείριση στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη, όπως είπε ο Νίκος Ζέρβας.

Σε καθεστώς ειδικής αγωνιστικής διαχείρισης πιθανώς να υποχρεωθεί να μπει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χθες γύρισε και ο τελευταίος χρονικά που είχε νοσήσει και η ομάδα προπονήθηκε πλήρης. Θα πρέπει να δούμε αν θα είναι όλοι στην αποστολή, γιατί χθες έγινε ένα μίτινγκ προπονητή, γυμναστή και γιατρού. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξετάσεις ήταν καλές, αλλά όταν έχεις μείνει μίνιμουμ δέκα μέρες εκτός, εγκυμονούν άλλοι κίνδυνοι. Οπότε μπορεί να δούμε μια διαφορετική διαχείριση από τον Μπαρτζώκα σε ό,τι αφορά στο χρόνο συμμετοχής κάποιων παικτών», ανέφερε.

Προβλήματα, πάντως, έχει και ο αντίπαλος. «Η Φενέρ δεν θα έχει Ντε Κολό και Βέσελι που είναι εκτός για καιρό, αλλά ίσως επιστρέψει ο Μπούκερ που είχε τραυματιστεί. Κάποια κρούσματα που είχαν οι Τούρκοι στις 28 Δεκεμβρίου, έχουν πλέον αναρρώσει».

ΝΖ -

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x