Euroleague

Ζέρβας: «Λένε πολλά οι 14/18 νίκες του Ολυμπιακού-Όχι άσχημος αντίπαλος η Μπαρτσελόνα στα playoffs»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, την εμφάνιση Ράιτ και Παπανικολάου, αλλά και τη συνέχεια στα playoffs.

Στην εξαιρετική πορεία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός μετά τον Δεκέμβριο στην Ευρωλίγκα στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη χθεσινή νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

«Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κάτσει να χάσει. Η εικόνα του Ολυμπιακού μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν πολύ καλή. Είχε 27 ασίστ, έκανε μόνο 1 λάθος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψει σε αυτό όπως είπε και ο Μπαρτζώκας, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει την άμυνα με αλλαγές. Στα playoffs αυτές οι λεπτομέρειες χρειάζονται μεγάλη προσοχή», ανέφερε.

«Ο Ράιτ έχει κάνει μαγική τέταρτη περίοδο με 16 πόντους και το τρίποντο της νίκης. Είναι ένα στοιχείο που έχει στο παιχνίδι του από το κολέγιο. Ο Παπανικολάου είναι καταπληκτικός, ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού φέτος», πρόσθεσε αναφερόμενος στους δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει 14 νίκες στα τελευταία του 18 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και αυτό δείχνει πολλά. Από εκεί που η ομάδα ήταν στο 7-8 και υπήρχαν αμφιβολίες, έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία. Ακόμη και με μειονέκτημα έχει καλές πιθανότητες να πάει στο Final 4. Θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν άσχημος αντίπαλος στα playoffs», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x