Euroleague

Ζέρβας: «Αν θυμηθεί ο Ολυμπιακός πώς ήταν, θα κάνει τουλάχιστον μια νίκη στην Πόλη»

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε πως ο καλός Ολυμπιακός και όχι αυτός των δύο πρώτων ματς μπορεί να επιστρέψει από την Πόλη με τουλάχιστον μία νίκη ή ακόμη και με την πρόκριση στο Final 4.

Την πεποίθηση πως αν ο Ολυμπιακός παρουσιάσει το πρόσωπο της κανονικής περιόδου θα κερδίσει τουλάχιστον ένα από τα δύο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για τα playoffs εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία.

«Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και θα πάει στην Πόλη για να πάρει τουλάχιστον ένα διπλό στην έδρα της Φενέρ. Είναι πολύ σημαντικό να κάνει την Τετάρτη το 2-1, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι Τούρκοι έχουν κάνει ήδη δύο sold out, ενώ λέγεται πως θα παίξει και ο Γουίλμπεκιν», τόνισε αρχικά.

«Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να θυμηθεί… πώς ήταν, γιατί δεν ήταν ο καλός εαυτός του σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Έκανε ουσιαστικά δύο καλά δεκάλεπτα και αυτά δεν φτάνουν για να προκριθεί. Θα πρέπει να παρουσιάσει τον πολύ καλό εαυτό του, που του έδωσε δέκα διπλά φέτος και που τον οδήγησε σε νίκη… για πλάκα επί της Φενέρ. Αν το κάνει, στη χειρότερη περίπτωση θα έχει το πέμπτο ματς στο ΣΕΦ την άλλη βδομάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x