Euroleague

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός που είδαμε φέτος, μπορεί…»!

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μία τουλάχιστον νίκη στο Πριγκιπάτο απέναντι στη Μονακό εξέφρασε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μάρτιν θα πετάξει με την ομάδα, όμως δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ακόμα. Υπάρχει μία ελπίδα ότι ίσως προπονηθεί αύριο, αλλά θα δούμε πώς θα πάει στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε.

«Το γεγονός ότι την Παρασκευή περίμεναν την αντίδραση της Μονακό, ήταν δεδομένο, απλά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιπαραβάλει τις δικές του λύσεις. Μπορώ να την χαρακτηρίσω με τη σειρά με την Μπαρτσελόνα το 2015. Είχε παίξει τότε μέτριο μπάσκετ και πάει σε δεύτερο παιχνίδι και κάνει την ανατροπή. Πρέπει να προσαρμοστεί στο αγωνιστικό πλάνο. Πρέπει να κοιτάξει την δική του εμφάνιση ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ματς εκμεταλλεύτηκε την άμυνά του και την έκπληξη των παικτών της Μονακό, οι οποίοι στο δεύτερο ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να πάρει μπρος ο Βεζένκοφ. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να πάει να πάρει ένα παιχνίδι. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεν ήταν τυχαίο ότι έχασε στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου η Ρεάλ. Η Μονακό είναι μία ομάδα με σερί και χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι την Τετάρτη ή την Παρασκευή. Θεωρώ ότι ήταν καλό που έχασε με πολλούς πόντους και η πίεση τώρα θα πάει στην πλευρά των Μονεγάσκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x