Euroleague

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός των πρώτων αγώνων έχει τύχη, από εβδομάδα εξελίξεις με ψηλό»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει απόψε την Φενέρμπαχτσε, αλλά και στις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται.

Την συνταγή της επιτυχίας του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ σήμερα (28/10) στο ΣΕΦ αποκάλυψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Περιμένουμε να δούμε έναν Ολυμπιακό πιο συγκεντρωμένο στην άμυνα σε σχέση με το ματς της Τρίτης. Η Φενέρ έχει την καλύτερη άμυνα, είναι η δεύτερη σε κλεψίματα, αλλά και στα λάθη. Το ρόστερ της είναι καλύτερο από πέρυσι. Αν βρεθεί στην καλύτερη της μέρα και δεν την βγάλεις εκτός ρυθμού, μπορεί να έχεις πρόβλημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος ψάχνει αντίδραση. Αν εμφανιστεί ο Ολυμπιακός των πρώτων αγώνων έχει πάρα πολύ μεγάλη τύχη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το καλύτερο εντός έδρας ξεκίνημα τους, με το 4Χ4 να γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στην διοργάνωση.

Ενώ, με βάση την απουσία του Μάρτιν, ο Ζέρβας τόνισε ότι η φροντ λάιν του Ολυμπιακού καλείται να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική, για να αντιμετωπίσει τους αντίπαλους ψηλούς.

Αλλά και ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν στην αγορά για ψηλό και την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς έχουν αποκλειστεί κάποιες περιπτώσεις, ενώ ο Μπλακ θέλει να μείνει στις ΗΠΑ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x