Euroleague

Ζέρβας: «Ουσιαστικά απέκλεισε την προσθήκη γκαρντ ο Μπαρτζώκας - Ανοιχτό για ψηλό με υποψήφιο Πετρούσεφ»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία αναλύοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ μίλησε και για τις παγίδες του αποψινού Ολυμπιακός-Μπασκόνια.

Ο Νίκος Ζέρβας «ερμήνευσε» τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα περί ενίσχυσης του Ολυμπιακού μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δικαιωθήκαμε όσοι λέγαμε πως θα περιμένει να δει πλήρη την ομάδα για να πάρει αποφάσεις. Χθες ουσιαστικά ο Μπαρτζώκας απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης περιφερειακού και δείχνει ότι θα πάει να πάρει έναν παίκτη που θα παίζει στο 4-5. Η αίσθησή μου είναι ότι θα ενδιαφερθεί για τον Πετρούσεφ αν μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ», σημείωσε.

Όσον αφορά στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπασκόνια (19:15) στο ΣΕΦ είπε: «Ο αποψινός αγώνας έχει το ‘πρέπει’ για τον Ολυμπιακό. Η Μπασκόνια δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει την απουσία του Ρογκαβόπουλου, αλλά δεν μπορείς να την υποτιμήσεις ποτέ. Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός ότι οι ψηλοί της Μπασκόνια σουτάρουν καλά από μακριά, κάτι που έχει πληγώσει την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια».

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο τόνισε: «Πιστεύω πως ο Μιλουτίνοφ θα είναι στη δωδεκάδα, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ γιατί δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Σίκμα παραμένει εκτός, οπότε οι λύσεις στη ρακέτα είναι περιορισμένες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x