Euroleague

Ζέρβας: «Πολύ κακή ήττα για Ολυμπιακό, ο Μονέκε έδειξε τι παίκτης χρειάζεται»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια και την ανάγκη απόκτησης αθλητικού ψηλού.

Ήττα που «πονά» χαρακτήρισε για τον Ολυμπιακό αυτή από την Μπασκόνια ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας την ανάγκη να κινηθούν οι Πειραιώτες άμεσα για αθλητικό ψηλό μετά και το πρόβλημα τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Ο Ολυμπιακός στα πρώτα 7-8 λεπτά ήταν αυτός που έπρεπε και που βλέπαμε πέρσι, με πολύ καλή κυκλοφορία, καλή άμυνα και έδειχνε ότι θα πάρει το παιχνίδι. Με την είσοδο του Μονέκε και την άνοδο του Σεντεκέρσκις, παράλληλα με μια ακατανόητη καθίζηση του Ολυμπιακού στην άμυνα, γύρισε το παιχνίδι. Η Μπασκόνια έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό της και υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Μονέκε. Όταν βρέθηκε στο -18 ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και επέστρεψε στο παιχνίδι. Το είχε στα χέρια του, αλλά ο ΜακΙντάιρ που είχε 14/50 σουτ φέτος έβαλε το πιο δύσκολο και κέρδισε η Μπασκόνια. Αυτή η ήττα ήταν πολύ κακή, εκτός προγράμματος σε αντίθεση με τις προηγούμενες», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε τρία λεπτά με σπασμένο δάχτυλο στο πόδι, δεν τον επηρέαζε η τενοντίτιδα στο γόνατο. Έκανε ένεση, αλλά δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω. Δεν πρόκειται να μείνει έξω πάντως. Θα συνεχίζει να παίζει με το κάταγμα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Ο Φαλ αναγκάστηκε να παίξει χθες δεύτερο σερί 38λεπτο και στο τέλος έκανε δύο σημαντικά λάθη από την κούραση. Τα κουκιά δεν βγαίνουν στους ψηλούς, ακόμη κι αν επιστρέψει ο Σίκμα. Η παρουσία του Μονέκε χθες δείχνει και τα χαρακτηριστικά του παίκτη που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, γιατί χθες δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς. Πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί ένας αθλητικός ψηλός. Όσο πάει με περιορισμένο ροτέισον ο Ολυμπιακός, οι πιθανότητες να κάνει κάτι καλό είναι λιγοστές και κινδυνεύει να του τραυματιστούν και παίκτες που τώρα είναι υγιείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x