Euroleague

Ζέρβας: «Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, αλλά θα λύσει σιγά-σιγά τα προβλήματά του»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 12η αγωνιστική της Euroleague, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός δεν… γιόρτασε χθες και στέκομαι στο εξής: Αν πριν το ματς έλεγε κάποιος ότι η ομάδα θα καταφέρει με την απόδοσή του, έχοντας μία ομάδα που είναι απολαυστική επιθετικά και έχει τον Καμπάτσο, όταν προσπαθείς να της βάλεις καλάθι, μικραίνει το γήπεδο. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός είχε 7 λιγότερα λάθη, 9 περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ ια κράτησε τη Ρεάλ των 99 πόντων στους 77, του έλειψε η πεμπτουσία του μπάσκετ. Έπρεπε να μπει η μπάλα στο καλάθι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν θα σταθώ στα τρίποντα, που ήταν 27% στην έδρα του, αλλά θα σταθώ στο γεγονός ότι διαθέτει πολύ δυνατούς ψηλούς και να έχει χαμένα λέι απ. Το παράσημο του Ολυμπιακού είναι πως κράτησε τη Ρεάλ σε ρυθμούς για μία νίκη, αλλά από την άλλη δεν είχε τα σουτ για να φτάσει στη νίκη. Φέτος η Ρεάλ μοιάζει απελευθερωμένη, παίζει διαστημικό μπάσκετ», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τρεις φορές στην Ισπανία και φέτος έχει χάσει και με τις τρεις μέσα στην έδρα του. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η Ευρωλίγκα. Δεδομένα ο Ολυμπιακός, όταν θα παίξει πλήρης, θα είναι καλύτερος. Θα παίξει την Παρασκευή ο Πετρούσοφ, την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Γκος. Έγινε κουβέντα χθες, για την επιλογή του Μπαρτζώκα να μην βάλει τον Πίτερς και τον Κάαναν νωρίτερα, αλλά χθες μπήκε στην εξίσωση με Παπανικολάου και Λαρετζάκη και θα ήταν διαφορετική η κουβέντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x