Euroleague

Ζέρβας: «Τα “κλειδιά” για το διπλό του Ολυμπιακού στο Μιλάνο»

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και τα σημεία «κλειδιά» που πρέπει να σταθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Για το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ιταλία απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο ρεκόρ των δέκα εκτός έδρας νικών σε μια σεζόν που κυνηγά η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση να διεξαχθεί τελικώς το ματς, παρά τα όσα βιώνει η χώρα μας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απρέπεια και ασέβεια να γίνει το παιχνίδι. Και οι ξένοι παίκτες έχουν επηρεαστεί πολύ από το τραγικό συμβάν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποψινή αντίπαλο των Πειραιωτών, αλλά και στο τί θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Μπαρτζώκα: «Ασφαλώς και η Αρμάνι δεν είναι στην κατάσταση που μπορεί. Έχει πολλές απουσίες με αποτέλεσμα να είναι αποκαμωμένη. Έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα, ενώ διαθέτει αρκετό επιθετικό ταλέντο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέξει το γήπεδο, να πάρει το αμυντικό ριμπάουντ, ενώ αμυντικά ο περιορισμός των Μέιλι, Νέιπιερ και Μπάρον είναι το κλειδί».

Τέλος, τόνισε πως με βάση τις πληροφορίες, αναμένονται περίπου 1000 φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου για το αποψινό ματς, καθώς εκτός από τα 600 επίσημα εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η ομάδα, αρκετοί φίλοι του συλλόγου που ζουν εκεί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x