Euroleague

Ζέρβας: «Θέλει ''διπλά'' με Μπάγερν-Μακάμπι ο Ολυμπιακός για να σβήσει την ήττα από Βαλένθια»

Ακούστε τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν στο ΣΕΦ και ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν στο Μόναχο, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η συζήτηση για τους παίκτες που παίζουν ή δεν παίζουν στα παράθυρα των εθνικών ομάδων. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του επί του θέματος, αλλά πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να το λύσουμε. Γιατί κάποια στιγμή θα έχουμε παίκτες… ζόμπι που θα κάνουν κακό στην υγεία τους, ενώ υπάρχουν και παίκτες που είναι πάντα εκεί για την Εθνική ομάδα όπως φάνηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Όσο δεν βρίσκεται μία λύση, θα μπαίνουν μικροπολιτικές στη μέση και ο καθένας θα λέει τη δική του άποψη», ήταν το σχόλιό του για το θέμα που προέκυψε στην Εθνική με αφορμή τα παράθυρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ήταν αυτονόητη η νίκη αυτή γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει 3η σερί ήταν. Μπήκε το πρέπει στη μέση, κατανόησε τα λάθη του στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν στάθηκε στο ότι ήταν μία κακή βραδιά. Απέναντι σε μία ομάδα που είχε δεδομένες απουσίες που πάντα παίζει με συγκεκριμένο αριθμό παικτών σε κάθε ματς. Ήταν μία καλή παράσταση, στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά. Ο Ολυμπιακός για να φτάσει ψηλά, όσο κι αν οργιάσει στην επίθεση, όσο κι αν είναι συγκεντρωμένος, αν δεν παίξει την άμυνα που έπαιζε πέρυσι, δεν θα φτάσει ψηλά. Στο παιχνίδι αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα και κούρασε τον Πάντερ και αποδείχθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ισορροπημένη ομάδα αναφορικά με την ενέργειά του. Και στις δύο πλευρές συμβαίνει αυτό», ανέφερε για το παιχνίδι με την Παρτίζαν στο ΕΦ

Και κατέληξε λέγοντας: «Το 5-2 είναι ένας καλός απολογισμός και είναι η 3η φορά που κάνει κάτι ανάλογο. Βλέπεις μία ομάδα που σιγά-σιγά λύνει τα προβλήματά της και θα πρέπει να βάλει ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι της τους νέους. Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές μπασκετικό Ολυμπιακό να έχει δύο σερί εντός έδρας ήττες και να έχει εννιά χιλιάδες κόσμου στο τρίτο ματς. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως μπορεί να υπάρξει μία κακή βραδιά και για αυτό έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του. Η Μπάγερν έχει αρχίσει να ανεβαίνει, έκανε δύο σερί νίκες – έστω και με δυσκολία – και θα έχει αρκετό κόσμο από Έλληνες της Γερμανίας. Θα βρεθούν την Τετάρτη οι διεθνείς στην προετοιμασία, αλλά το θετικό είναι πως είναι παιδιά του κορμού και αυτή η αγωνιστική θα είναι ειδικών συνθηκών για όλες τις ομάδες. Θέλει διπλά με Μπάγερν και Μακάμπι, για να σβήσει την ήττα από τη Βαλένθα. Το θετικό όμως είναι πως αρχίζει να δουλεύει εκεί που έχει αδυναμίες, ώστε σιγά-σιγά εκεί που θα μετρούν περισσότερο οι αγώνες να αποφύγει τις κακοτοπιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x