Euroleague

Ζέρβας: «Το περσινό Final 4 έχει κάνει σοφότερο τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην πολύτιμη περσινή εμπειρία του Βελιγραδίου για τον Ολυμπιακό εν όψει του Final 4 στο Κάουνας.

Η περσινή, έστω και πικρή, εμπειρία του Final 4 στο Βελιγράδι είναι ένα επιπλέον ατού για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που θα κάνει στο Κάουνας σε λίγες μέρες, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Το περσινό Final 4 έχει κάνει σοφότερο τον Ολυμπιακό. Σχεδόν όλοι οι παίκτες πλέον έχουν την εμπειρία, με πρώτους φυσικά τους Σλούκα, Παπανικολάου και φυσικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που έχουν τις περισσότερες παραστάσεις από αυτά. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις γεύση από το τι σημαίνει Final 4, είναι κάτι τελείως ξεχωριστό για τους παίκτες και όσοι το έχουν ζήσει στο παρελθόν, είναι καλύτερα προετοιμασμένοι πνευματικά για να ανταποκριθούν στον αγώνα», ανέφερε.

«Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο ήταν μια καλή προπόνηση, έστω κι αν απολύτως κατανοητά οι παίκτες είχαν το μυαλό τους ήδη στο Κάουνας και δεν ήθελαν να ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x