Την τέταρτη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (14/11) ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο στο «Unipol Forum» και μοιραία ηττήθηκε με σκορ 88-87 από την Αρμάνι Μιλάνο για την 11η αγωνιστική.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Ζέρβας, που βρέθηκε στο «Unipol Forum» για να μεταδώσει το παιχνίδι για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε το δικό του σχόλιο για το αποτέλεσμα και την εικόνα των «ερυθρόλευκων».
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έκανε μια κακή εμφάνιση και δη αμυντικά, με τους Ιταλούς να παίρνουν μια δίκαιη νίκη, αφού ουσιαστικά οι Πειραιώτες πήγαν στο φινάλε να «κλέψουν» το παιχνίδι.
Στάθηκε στο «μπλαζέ» ύφος που έβγαλαν οι παίκτες του Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και στο γεγονός πως υστέρησαν όλοι πλην του συγκινητικού Άλεκ Πίτερς και του Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Τέλος, αναφέρθηκε στα αντίπαλα γκαρντ και την ανάγκη που έχει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν καλό και ποιοτικό άσο.
Ακούστε το σχετικό σχόλιο:
@sporfm946 Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο #euroleague#sporfm #olympiacos ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Διαβάστε Επίσης
Μπλουζάκια με το νούμερο 2 και μήνυμα για τον Έβανς από τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ποτέ μην χάνεις την ελπίδα σου» Μπαρτζώκας: «Το πρόβλημά μας ήταν στην άμυνα» Ιστορικό milestone του Μιλουτίνοφ: Μπήκε στο Top-10 των ριμπάουντερ της Euroleague! Άνιωθος Πίτερς, έβαλε τρίποντο από το logo σαν να μη... συμβαίνει τίποτα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






