Euroleague

Ζέρβας: «Χωρίς πίεση με Φενέρ ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Ζέρβας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ιδιαίτερη πίεση για νίκη στο αποψινό ειδικών συνθηκών παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ματς ειδικών συνθηκών, που με νίκη μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε το αποψινό με τη Φενέρμπαχτσε ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Η απραξία διαμορφώνει διαφορετικά δεδομένα και οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.

«Αν δεν υπήρχε η διακοπή, με βάση τη φόρμα του Ολυμπιακού και τις απουσίες της Φενέρ, θα είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει ένα πολύ σημαντικό διπλό. Τώρα μετά από τέτοια απραξία είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, γιατί θα πρέπει να δούμε πώς έχει επηρεαστεί η ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες που νόσησαν είχαν πολύ ήπια συμπτώματα και αυτό ίσως βοηθήσει να βρει ρυθμό γρήγορα η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη, αλλά θα παίξει χωρίς πίεση. Αν δεν τα καταφέρει δεν θα είναι καταστροφή, αλλά αν περάσει από την Πόλη θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα, όχι μόνο για την πρόκριση στα playoffs, αλλά και για κάτι παραπάνω», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x