Στην ομαδικότητα που επέδειξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι παίκτες του, στη νοοτροπία και στην καλή άμυνα απέδωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ τη νίκη του Άρη επί της Λε Μαν στη Γαλλία. Ο Καναδός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στα «σκαμπανεβάσματα» της ομάδας του ανά δεκάλεπτο. Επίσης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη μη συγκέντρωση σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης. Αποθέωσε τον Τέρι και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή.
Αναλυτικά:
Γκόρντον Χέρμπερτ: «Κάναμε πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Το τρίτο δεν ήταν καλό, αλλά στο τέταρτο επανήλθαμε, παίξαμε καλά, ομαδικά και κερδίσαμε. Η νοοτροπία μας ήταν πολύ καλύτερη, η άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτική, στο δεύτερο χάσαμε κάπως την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά τα καταφέραμε. Είναι ακόμη πολύ νωρίς, έχουμε ακόμη 12 παιχνίδια μπροστά μας στη διοργάνωση, εμείς κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Τέρι μας έδωσε σπουδαία ενέργεια, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μας προσέφερε το κάτι παραπάνω, ορισμένες πολύ μεγάλες στιγμές».
Βινσάν Κολέ: "Δεν υπήρχαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στο τρίτο βελτιώσαμε την άμυνά μας, κλείσαμε διαδρόμους και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δυστυχώς για μας, οι Τέρι και Μότολα έβαλαν κρίσιμα σουτ στο τέλος κι έτσι χάσαμε".
Γιώργος Καλαϊτζής: «Κάθε εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα είναι σημαντική και μεγάλη. Περάσαμε από μία έδρα, που αρκετοί θα χάσουν. Ο Τέρι προσφέρει πολλά σε πολλούς τομείς, η απουσία του στην Α1 μετρά διπλά, εύχομαι να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ».
Χάνο Μότολα: «Αρκετές ομάδες θα χάσουν εδώ μέσα. Ποτέ δε χάσαμε τη νοοτροπία του νικητή και, με κάποια σημαντικά καλάθια, νικήσαμε».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






