Τη Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται απόψε (21:45 – Super Sport 3) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του "TOP 16" της Ευρωλίγκας. Μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους» η νίκη, αποτέλεσμα που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τις υπηρεσίες του Μασιγιάουσκας θα στερηθούν, για μία ακόμη φορά, οι Πειραιώτες. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση. Επανέρχονται στη σύνθεση της ομάδας Γουντς και Σεϊμπούτις. «Νίκη για να μείνουμε ζωντανοί», το μήνυμα του Παναγιώτη Γιαννάκη. «Δεν μας φοβίζει η Ζαλγκίρις», τόνισε ο Πρίντεζης.
«Να μείνουμε ζωντανοί»
Σύνθημα νίκης έστειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης, εν όψει της σημερινής συνάντησης με τη Ζαλγκίρις. «Η Ζαλγκίρις παίζει καταπληκτικό μπάσκετ τις τελευταίες εβδομάδες και έχει βρει ρυθμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, προκειμένου να πάρουμε μία σημαντική νίκη, η οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε υπομονή, τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοί μας. Είμαι βέβαιος πως για άλλη μία φορά θα έρθουν στο γήπεδο και θα στηρίξουν την προσπάθειά μας», τόνισε ο «δράκος».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το στίγμα του για την αναμέτρηση, λέγοντας: «Ξέρουμε πως, μετά τις δύο ήττες που γνωρίσαμε, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για μας και παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Πιστεύω πως αρχίζουμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρουμε καλά τη Ζαλγκίρις και είναι μία ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας. Δεν είναι ομάδα που μας φοβίζει, αλλά θέλουν τη νίκη και έχουν αποδείξει πως μπορούν να την πάρουν. Ακόμη και εκτός έδρας χάνουν δύσκολα, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






