Η Τάου Κεράμικα έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την πρόκρισή της στους τελικούς της ACB Liga νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 91-80 στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Οι πρωταθλητές είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν κινδύνευσαν ποτέ από τη «βασίλισσα».
Ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς με 23 πόντους, ο Τιάγκο Σπλίτερ με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ καθώς και ο Ουίλ ΜακΝτόναλντ με 17 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ για το συγκρότημα του Ζοάν Πλάθα, που φιλοξενεί το δεύτερο παιχνίδι στις 4 Ιουνίου, οι Άλεξ Μουμπρού και Λούις Μπούλοκ είχαν από 15 πόντους.
Την Κυριακή (13:30) διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι της άλλης ημιτελικής σειράς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ουνικάχα Μάλαγα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






