Mε 13 παίκτες θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βασκονία, ώστε την Πέμπτη να αντιμετωπίσει την Κάχα Λαμποράλ για την πρεμιέρα των ομίλων της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επέλεξε να συμπεριλάβει έναν παίκτη παραπάνω, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, με τους Κώστα Σλούκα και Ανδρέα Γλυνιαδάκη να διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πετάξει για το Μπιλμπάο, μέσω Φρανκφούρτης και, στη συνέχεια, με πούλμαν θα μεταβεί στη Βιτόρια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, οι παίκτες του «δράκου» θα κάνουν δύο προπονήσεις, μία το βράδυ της Τετάρτης και μία το πρωί της Πέμπτης.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






