Εξιτήριο μετά από ενάμιση μήνα θα πάρει ο Ντούσαν Σάκοτα από την κλινική Σαν Σαλβαδόρε του Πέζαρο. Ο 24χρονος φόργουορντ της Σκαβολίνι μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του (σ.σ πληγή στο δωδεκαδάχτυλο) θα πάρει εντός της ημέρας εξιτήριο και στη συνέχεια θα χρειαστεί να παραμείνει περίπου δεκαπέντε ημέρες στο σπίτι του.
«Ευχαριστώ τους γιατρούς που μου έσωσαν τη ζωή. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, αλλά μία εμπειρία σαν αυτή σε κάνει να θέτεις προτεραιότητες. Το σκέφτηκα αυτό όταν βγήκα από το κώμα, όταν μπόρεσα να ξαναπιώ νερό από ένα ποτήρι. Τώρα ακολουθεί το μπάσκετ. Μετά την αποθεραπεία μου, θέλω να παίξω και να τιμήσω τη Σκαβολίνι», επισήμανε αρχικά ο Σέρβος φόργουροντ.
Για τον παίκτη τον τον τραυμάτισε, τον Ποέτα, τόνισε πως: «Ήρθε και με επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. Χάρηκα για αυτό, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να του πω πως δεν φταίει αυτός και πως μπορεί να τα έχει καλά με τον εαυτό του».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






