Πώς θα σας φαινόταν ένα πρωτάθλημα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αρη, ΠΑΟΚ, Εφές Πίλσεν, Φενέρ/Ούλκερ, Μακάμπι, Σιένα, Ρόμα, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Καντού, Παρτιζάν, Χέμοφαρμ, Ακαντέμικ και μία ομάδα της Κύπρου; Το σενάριο αυτό δεν είναι τόσο φανταστικό, όσο φαίνεται. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.
Βέβαια η επιλογή των ομάδων είναι αυθαίρετη, όμως είναι μέρος ενός σχεδίου για τη δημιουργία της Μεσογειακής Λίγκας. Και μην νομίζετε πως είναι κάτι μακρινό. Από του χρόνου κιόλας, η Mediterranean League μπορεί να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σερβία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.
Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Σπύρου Καβαλιεράτου, αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί του, μπείτε στο Superbasket.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






