Ευρώπη

Γ’ όμιλος: Έκανε «σεφτέ»…

Έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές στη φετινή Ευρωλίγκα για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Σολέ. Η γαλλική ομάδα επικράτησε με 73-69 της Λιέτουβος Ρίτας στην έδρα της και μπήκε στο «κόλπο» για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αφήνοντας τους Λιθουανούς στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς νίκη. Οι νικητές είχαν ένα μικρό προβάδισμα και στις τέσσερις περιόδους και, όντες πιο ψύχραιμοι στο τέλος, πήραν το ροζ φύλλο.

Έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές στη φετινή Ευρωλίγκα για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Σολέ. Η γαλλική ομάδα επικράτησε με 73-69 της Λιέτουβος Ρίτας στην έδρα της και μπήκε στο «κόλπο» για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αφήνοντας τους Λιθουανούς στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς νίκη. Οι νικητές είχαν ένα μικρό προβάδισμα και στις τέσσερις περιόδους και, όντες πιο ψύχραιμοι στο τέλος, πήραν το ροζ φύλλο. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Κασέρ με 20 και Αβντάλοβιτς με 15 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Γκετσεβίτσιους με 19 πόντους.


Δεκάλεπτα: 16-18, 37-33, 53-49, 73-69

ΣΟΛΕ: Κασέρ 20, Βεμπόμπε 4, Μεχία 8, Μαρκίς 4, Φάλκερ 11, Αβντάλοβιτς 15, Νέλσον 6, Ντιαρά 5

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ: Μιλόσεβιτς 5, Μπιέλιτσα 8, Γκετσεβίτσιους 19, Βαλαντσιούνας 4, Νιούλεϊ 6, Γιομάντας 3, Ελ-Αμίν 8, Μπαϊράμοβιτς 16


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x