Μονόδρομο αποτελεί για τον Πανελλήνιο η νίκη στην έδρα του επί της Γκρόνινγκεν, της θεωρητικά ασθενέστερης ομάδας του ομίλου του στο Eurocup, την Τρίτη (21:00).
«Ο αγώνας με την Γκρόνινγκεν είναι πολύ σημαντικός για μας, ειδικά μετά την ατυχή μας ήττα στην Ιταλία, όπου για 35 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Η προσεχής αντίπαλος μας είναι επικίνδυνη ομάδα με πολλούς Αμερικανούς. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον αγώνα. Αν θέλουμε να έχουμε μέλλον στο Eurocup, πρέπει να κερδίσουμε», δήλωσε ο προπονητής των «ολυμπιονικών», Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Ο Σάμο Ούντριχ, τελευταίο απόκτημα της ομάδας, είπε για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων που ξεκίνησαν με ήττα από Καντού και Γαλατάσαραϊ αντίστοιχα: «Ο αγώνας με τη Γκρόνινγκεν είναι πολύ δύσκολος. Είδαμε τον αγώνα τους κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, όπου έπαιξαν καλό μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας είδαμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Καντού και θα είμαστε βελτιωμένοι. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, αν θέλουμε να προκριθούμε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






