Το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι το μόνο σπουδαίο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Στον πρώτο όμιλο «κλέβει» την παράσταση ο ιταλικός «εμφύλιος» μεταξύ της Κλιμάμιο Μπολόνια και της Μπένετον Τρεβίζο (21.45). Μία αναμέτρηση που εκτός της ιδιαιτερότητάς της έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία. Για τον όμιλο της ΑΕΚ, γίνεται απόψε και ο αγώνα Στρασμπούρ-Μπάμπεργκ (21.30), με την «Ένωση» να προτιμά νίκη των Γάλλων.
Για το δεύτερο όμιλο, το «τρένο» που ακούει στο όνομα Λιέτουβος Ρίτας θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα (21.00). Στις 20.45 η Πρόκομ Τρεφλ υποδέχεται την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στο ντέρμπι ουραγών του ομίλου.
Τέλος, το αποψινό πρόγραμμα του τρίτου ομίλου περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ντέρμπι. Η Ουνικάχα Μάλαγα φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45), ενώ την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρτιζάν, χωρίς να έχει πλέον κανένα περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.
Οι βαθμολογίες (μετά από 9 αγωνιστικές):
Α’ Όμιλος
Ταουγκρές 6-3
Μπένετον Τρεβίζο 6-3
Ζαλγκίρις 6-3
Κλιμάμιο Μπολόνια 5-4
Μπάμπεργκ 5-4
Στρασμπούρ 3-6
ΑΕΚ 3-6
Ολίμπια Λιουμπλιάνα 2-7
Β’ Όμιλος
Λιέτουβος Ρίτας 7-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-3
Εφές Πίλσεν 6-3
Τσιμπόνα 5-4
Μπαρτσελόνα 4-5
Ολυμπιακός 4-5
Πρόκομ Τρεφλ 2-7
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο 2-7
Γ’ Όμιλος
Παναθηναϊκός 8-1
Ουνικάχα Μάλαγα 7-2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6-3
Ρεάλ Μαδρίτης 5-4
Σιένα 3-6
Ορτέζ 3-6
Ούλκερ 2-7
Παρτιζάν 2-7
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






