Ευρώπη

Συνεχίζει στο Μιλάνο ο Τζάαμπερ

Πολύ κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είναι ο Ιμπραΐμ Τζάαμπερ, σύμφωνα με λιθουανική ιστοσελίδα. Για τον 27χρονο γκαρντ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο η ιταλική ομάδα την απέρριψε και προτίμησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο Αμερικανός με το βουλγαρικό διαβατήριο στη φετινή Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 1,7 κλεψίματα και 2,4 ασίστ.

Πολύ κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είναι ο Ιμπραΐμ Τζάαμπερ, σύμφωνα με λιθουανική ιστοσελίδα.

Για τον 27χρονο γκαρντ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο η ιταλική ομάδα την απέρριψε και προτίμησε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Αμερικανός με το βουλγαρικό διαβατήριο στη φετινή Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 1,7 κλεψίματα και 2,4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x