Ευρώπη

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από Μπεσίκτας

Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό «παζάρι» η Μπεσίκτας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών τη Δευτέρα (4/7). Συγκεκριμένα, τη φανέλα των «μαύρων αετών» θα φορούν από την επόμενη σεζόν οι Έρβιν Ντάντλεϊ, Καν Ακίν και Μεχμέτ Γιαγμούρ.

Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό «παζάρι» η Μπεσίκτας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών τη Δευτέρα (4/7).

Συγκεκριμένα, τη φανέλα των «μαύρων αετών» θα φορούν από την επόμενη σεζόν οι Έρβιν Ντάντλεϊ, Καν Ακίν και Μεχμέτ Γιαγμούρ.

Ο Αμερικανός, με το τουρκικό διαβατήριο, τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Εφές Πίλσεν με την οποία είχε 6,1 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 4 στην Ευρωλίγκα.

Από μία πολύ σεζόν με τη φανέλα της Ολίν, έρχεται ο Καν Ακίν, καθώς στους 35 αγώνες που μέρος συνολικά είχε 11,3 πόντους. Τέλος, ο Γιαγκμούρ με την Τουρκ Τέλεκομ, σημείωνε 7,3 πόντους στο πρωτάθλημα και 8 στο Eurochallenge, ανά παιχνίδι.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x