Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των τριών τενόρων (όπως αποκαλούνται) της Ιταλίας δεν έγινε ποτέ, αφού στο φιλικό με την ΠΓΔΜ για το τουρνουά του Μπόρμιο ο Αντρέα Μπαρνιάνι δεν πλαισίωσε τον Μάρκο Μπελινέλι και τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Οι «ατζούρι» επικράτησαν, ωστόσο, άνετα 89-70 καθώς οι δύο ΝΒΑερ στάθηκαν στο ύψος τους με τον πρώτο να πετυχαίνει 16 και τον δεύτερο 15 πόντους.
Ο Μπαρνιάνι, που δεν αγωνίστηκε λόγω ενός ζητήματος με την ασφάλειά του από τους Ράπτορς που δεν τακτοποιήθηκε εγκαίρως, παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα μαζί με τους μικροτραυματίες Μαεστράντσι, Μορντέντε, Τσιντσιαρίνι και Καβαλιέρο.
Ο Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι με 14 πόντους ξεχώρισε από την ΠΓΔΜ, εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Το Σάββατο η Ιταλία θα αναμετρηθεί με τη Βουλγαρία, που νωρίτερα επικράτησε του Καναδά.
Δεκάλεπτα: 16-6, 41-28, 64-51, 89-70.
Ιταλία: Ποέτα 7, Μαντσινέλι 12, Γκαλινάρι 15, Κουζέν 5, Ντατόμε 8, Ρέντσι 4, Χάκετ 11, Μπελινέλι 16, Καραρέτο 11, Βιτάλι.
ΠΓΔΜ: Ιλιέφσκι 12, Σοκόλοφ 5, Β. Στογιανόφσκι 10, Ντ. Στογιανόφσκι 13, Κοστόφσκι 2, Νικολόφσκι 7, Τσεκόφσκι 7, Σαμαρτζίσκι 14, Μιρακόφσκι, Ντιμετσέφσκι, Σιμόνοφς, Γκοτσέφσκι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






