Σε συζητήσεις με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σλοβενίας.
Ο 31χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποδέσμευση από την Αναντολού Εφές, ενώ έχει αποθεραπευτεί και από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός Ευρωμπάσκετ.
Μάλιστα, η Ολίμπια βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση παίκτη για την φροντ λάιν, καθώς έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, οι Γκόραν Γιαγκόντνικ και Νταμίρ Μάρκοτα.
Τη χρονιά που πέρασε, ο 31χρονος φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, 8,3 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






