Το αήττητό της στην Αδριατική Λίγκα διατήρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ νικώντας με 67-66 την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στο ντέρμπι κορυφής της διοργάνωσης. Ο Λιόρ Ελιάχου με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ μαζί με τους Ντέιβιντ Μπλου και Κιθ Λάνγκφορντ που είχαν 13 και 11 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρωταγωνιστές των γηπεδούχων που έφτασαν τις επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Ντιόν Τόμπσον και ο Σάσου Σάλιν με 15 και 12 πόντους διακρίθηκαν από τους φιλοξενούμενους, που έχασαν για πρώτη φορά σε οκτώ αγώνες.
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε 20:30 είχε 6 πόντους (3/6 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε 19:30 είχε 2 πόντους (1/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ.
Η Παρτιζάν έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας με 72-62 από τη Ζλάτορογκ στη Σλοβενία, με τον Νίκολα Πέκοβιτς να παίζει μόλις οκτώμισι λεπτά και να πετυχαίνει 4 πόντους. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε οκτώ ματς για τους πρωταθλητές Σερβίας.
Η ΚΚ Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε 72-57 της Χέλιος Ντομζάλε κι έφτασε τις τέσσερις νίκες. Ο Μάριο Κασούν με 20 και ο Σον Μέι με 14 πόντους ξεχώρισαν από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






