Ευρώπη

Πάρκερ: «Δυστυχώς αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι»

Την επιστροφή του στο NBA –και επίσημα- προανήγγειλε ο Τόνι Πάρκερ μετά τη νίκη της Βιλερμπάν επί του Στρασβούργου. Ο γκαρντ των Σπερς θεωρεί παραγωγικό το πέρασμά του από το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ πιστεύει πως τόσο εκείνος όσο και ο Ρόνι Τουριάφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την «πράσινη» φανέλα.

Την επιστροφή του στο NBA –και επίσημα- προανήγγειλε ο Τόνι Πάρκερ μετά τη νίκη της Βιλερμπάν επί του Στρασβούργου.

Ο γκαρντ των Σπερς θεωρεί παραγωγικό το πέρασμά του από το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ πιστεύει πως τόσο εκείνος όσο και ο Ρόνι Τουριάφ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την «πράσινη» φανέλα.

«Αυτό ήταν το τελευταίο ματς παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Θα μιλήσουμε το μεσημέρι με τον Ρόνι (σ.σ. Τουριάφ). Το ζητούμενο ήταν να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και να μην τραυματιστούμε. Δυστυχώς αυτό ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι. Είμαστε, όμως χαρούμενοι που είχαμε ένα ωραίο τέλος. Δώσαμε το 100%, ο Ρόνι πάλεψε αρκετά και τώρα επιστρέφουμε στο NBA. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος είναι χαρούμενος. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα», δήλωσε ο Τόνι Πάρκερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Στρασβούργο.

Από την πλευρά του, ο Ρόνι Τουριάφ δήλωσε: «Σε αυτό το ματς, ήμασταν προσηλωμένοι και παίξαμε σκληρά. Δεν ξέρω πως θα γίνει με τους άλλους που αγωνίζονται στο NBA, αλλά σε εμάς στους Νικς, μας ζήτησαν να επιστρέψουμε νωρίτερα, ώστε να ξεκινήσουμε προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x