Με αρκετή δυσκολία ήρθε η νίκη για τον Άρη κόντρα στην Γκαστέρα Φλέιμς και ο λόγος ήταν η απουσία του Χρήστου Ταπούτου, όπως δήλωσε Σαμ Μάλντροου.
Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως έχει περιθώρια να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους «κίτρινους».
«Ήρθαμε να παίξουμε δυνατά, σαν μια ομάδα γιατί ξέραμε πως αν μέναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα. Το πετύχαμε σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα και είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση. Με τις νίκες μακριά από την έδρα μας ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας και η ψυχολογία ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων», είπε αρχικά ο Σαμ Μάλντροου.
Στη συνέχεια ο Αμερικανός στάθηκε στην απουσία του Χρήστου Ταπούτου: «Μας έλειπε ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός μας. Ήταν δύσκολο και για μας και για τον ίδιο που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό».
Μπορεί να εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του: «Μπορώ να κάνω και περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






