Ευρώπη

Στην Ουκρανία το Ευρωμπάσκετ του 2015!

Τα γήπεδα της Ουκρανίας θα φιλοξενήσουν το Ευρωμπάσκετ του 2015, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (18/12) η FIBA Europe. Η χώρα της ανατολικής Ευρώπης «έπαιζε» μόνη της, ύστερα από την απόσυρση της υποψηφιότητας της Γαλλίας, της Γερμανίας, Κροατία της και της Ιταλίας για συνδιοργάνωση, αρχές της εβδομάδας. Στην Ουγγαρία το αντίστοιχο των γυναικών.

Τα γήπεδα της Ουκρανίας θα φιλοξενήσουν το Ευρωμπάσκετ του 2015, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (18/12) η FIBA Europe.

Η χώρα της ανατολικής Ευρώπης «έπαιζε» μόνη της, ύστερα από την απόσυρση της υποψηφιότητας της Γαλλίας, της Γερμανίας, Κροατία της και της Ιταλίας για συνδιοργάνωση, αρχές της εβδομάδας.

Οι προτεινόμενες πόλεις για να φιλοξενήσουν τους αγώνες της πρώτης φάσης είναι Χάρκιβ, Ντόνετσκ, Ντνιπροπετρόβσκ και Κίεβο, ενώ ο δεύτερος γύρος και η τελική φάση, θα φιλοξενηθούν σε Οδησσό, Λβιβ και στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την ίδια χρονιά, η Ουγγαρία θα φιλοξενήσει το Ευρωμπάσκετ των γυναικών, η οποία επικράτησε της Λευκορωσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x