Ευρώπη

Αποσύρεται ο Άρτσιμπαλντ

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ. «Δεν υπάρχει λόγος για μένα, να συνεχίσω να παίζω», δήλωσε ο σέντερ της Σαραγόσα, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Λονδίνο, με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ.

«Δεν υπάρχει λόγος για μένα, να συνεχίσω να παίζω», δήλωσε ο σέντερ της Σαραγόσα, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Λονδίνο, με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

«Σκέφτομαι την απόσυρσή μου ολόκληρη τη σεζόν. Δεν ήμουν σίγουρος όταν ξεκίνησε η χρονιά. Ενδεχομένως να αγωνιζόμουν και άλλο, εάν είχα μία πολύ καλή σεζόν. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, ωστόσο μίλησα αρκετά με τη γυναίκα μου και με τους φίλους μου γι’ αυτό. Δεν υπάρχει λόγος για μένα, να συνεχίσω να παίζω. Δεν θέλω να μένω -άλλο- μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου, 10 μήνες το χρόνο», δήλωσε ο 32χρονος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x