Ευρώπη

Δεν βιάζεται ο Μάριτς

Χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που έχει, ζήτησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άλεξ Μάριτς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il», ο σέντερ του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά –σε πρώτη φάση- στην «ομάδα του λαού», καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που έχει, ζήτησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άλεξ Μάριτς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il», ο σέντερ του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά –σε πρώτη φάση- στην «ομάδα του λαού», καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά και την αποχώρηση του Ρίτσαρντ Χέντριξ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση του Άλεξ Μάριτς. Ωστόσο, η «ομάδα του λαού» δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Σερβοαυστραλό σέντερ, με αποτέλεσμα η αρχική απάντηση του τελευταίου να είναι αρνητική, καθώς θέλει να εξετάσει πολύ προσεκτικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως για τον Μάριτς έχει κλείσει οριστικά το «κεφάλαιο» Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x