Ευρώπη

Οριστικά εκτός ο Μίτσοβ

Τις υπηρεσίες του Βλαντιμίρ Μίτσοβ θα στερηθεί η εθνική ομάδα της Σερβίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην πάρει το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τις υπηρεσίες του Βλαντιμίρ Μίτσοβ θα στερηθεί η εθνική ομάδα της Σερβίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην πάρει το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μετά τη δεδομένη απουσία του Βλαντιμίρ Μίτσοβ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετρά πλέον 18 παίκτες στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σερβίας, ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2013, που θα γίνει στη Σλοβενία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x