Ευρώπη

Συνεργασία ξανά Φλεβαράκη-Ντέιβις

Στο γερμανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπραουνσβάιγκ, επιστρέφει ο Τζερεμάια Ντέιβις. Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Φλεβαράκης θα συνεργαστεί ξανά με τον Αμερικανό γκαρντ, ύστερα από την κοινή τους θητεία στον Ηλυσιακό. Μέχρι πρότινος, ο 31χρονος αγωνιζόταν στο Βέλγιο και τη Λέουβεν, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 5,1 πόντους και 1,5 ασίστ.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπραουνσβάιγκ, επιστρέφει ο Τζερεμάια Ντέιβις.

Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Φλεβαράκης θα συνεργαστεί ξανά με τον Αμερικανό γκαρντ, ύστερα από την κοινή τους θητεία στον Ηλυσιακό.

Μέχρι πρότινος, ο 31χρονος αγωνιζόταν στο Βέλγιο και τη Λέουβεν, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 5,1 πόντους και 1,5 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x