Ευρώπη

Στη Γαλατά ο Χόκινς

Παίκτης της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Ντέιβιντ Χόκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ενώ η Μπεσίκτας θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 500.000 δολάρια.

Παίκτης της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Ντέιβιντ Χόκινς.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ενώ η Μπεσίκτας θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 500.000 δολάρια.

Ο Χόκινς έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την Μπεσίκτας, όπου κατέκτησε τρεις τίτλους (πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας, Eurochallenge), ενώ σε 40 αγώνες στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x