Η μεταγραφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις χάλασε λόγω της γυναίκας του, όπως αποκάλυψε ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport-express.ru».
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Κάουνας αναφέρθηκε και στον Ζοάν Πλάθα, τον οποίο θεωρεί καλύτερο από τον Ηλία Ζούρο.
«Σε μεγάλο βαθμό είμαι ευχαριστημένος, αλλά όχι 100%. Αποκτήσαμε μεγάλους Λιθουανούς παίκτες, όπως ο Καουκένας και οι αδερφοί Λαβρίνοβιτς. Από την άλλη, προσεγγίσαμε και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά εκείνος διάλεξε την Μπαρτσελόνα. Ενδεχομένως λόγω της γυναίκας του, η οποία ήθελε να μείνει στη Βαρκελώνη. Πάντως, είναι κρίμα γιατί θέλαμε έναν πλέι μέικερ τόσο υψηλού επιπέδου», δήλωσε αρχικά ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ για το αν είναι ευχαριστημένος από το φετινό ρόστερ της Ζαλγκίρις.
Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της Ζαλγκίρις εξήρε τη δουλειά του Ζοάν Πλάθα, κάνοντας μία σύγκριση με τον Ηλία Ζούρο: «Δουλεύει ήσυχα. Στην προπόνηση συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από τον Ηλία Ζούρο. Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα στην προπόνηση είναι η πειθαρχία, ενώ οι παίκτες νιώθουν πως βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι ο Πλάθα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






