Ευρώπη

Περιμένουν το «οκ» από Μπελινέλι και Γκαλινάρι

Στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσουν με τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Μάρκο Μπελινέλι για τη συμμετοχή τους στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, βρίσκονται οι Σιμόνε Πιανιτζάνι και Τζάνι Πετρούτσι.

Με έναν… σμπάρο δυο τρυγόνια. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σιμόνε Πιανιτζάνι, βρίσκονται στις ΗΠΑ και θα παρακολουθήσουν τον αποψινό (18/3) αγώνα των Μπουλς με τους Νάγκετς με σκοπό να μιλήσουν και να μάθουν από τους Μάρκο Μπελινέλι και Ντανίλο Γκαλινάρι για το αν προτίθενται να συμμετάσχουν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, η Ιταλία είναι στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Εθνική ομάδα αλλά και τις Φινλανδία, Ρωσία, Σουηδία και Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x